Passarel·la per a vianants a Llançà

En aquest article us presentem una de les nostres recents creacions i implantacions.

El projecte, realitzat per a l'Ajuntament de Llançà (Girona), va suposar un bonic repte per a la nostra empresa perquè més enllà de tots els seus paràmetres tècnics, l'estructura havia d'estar perfectament harmonitzada amb el paisatge de la ciutat i incorporar efectes lumínics que realcessin les seves línies aconseguint un resultat final espectacular.

Una vegada finalitzada la fabricació de tots els sectors i components de l'estructura es va procedir al transport especial de totes les parts per al seu assemblatge i muntatge final en destinació per part del nostre equip d'experts amb l'ajuda de grues especials i tota la maquinària necessària destinada a aquesta fi.

Característiques tècniques

- Passarel·la de 21m situada damunt d'una riera recolzada sobre neoprens
- Perfils laminats IPE120   
- Perfils laminats HEB 220 
- Secció circular ø101,6 de 10mm de gruix 
- Secció circular ø139,7 de 12mm de gruix
- Secció quadrada □80x60x5 
- Secció quadrada □60x40x3  
- Tensors Pfeifer massissos de *100mm
- Paviment de 46m² de fusta sintètica reciclada
- 36m² de baranes de malla d'acer inoxidable
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració